קונדילומה, עובר?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

28/03/2015 | 00:00 | מאת: חגי

שלום, לאחר קריאה רבה באינטרנט על הנושא, אשמח לקבל כמה תשובות ישירות וחד משמעיות, אודה לעצתך: 1. אך יודעים שמפסיקים להדביק ? 2. אם יש בדיקה חד משמעית, כמה זמן לאחר ההדבקה מומלץ להבדק? 3. מהרבה מאמרים שקראתי אני מתרשם שההתייחסות הכללית, היא "כל עניין ההדבקה בכלל לא משנה, גם ככה יש את זה לכולם".אשמח לדעתך. תודה.

ההדבקה היא מהנגיף ובדיקת PCR מאפשרת לדעת אם הוא ישנו או אינו.

06/04/2015 | 15:14 | מאת: חגי

כמה זמן מרגע הסרת הנגע אפשר והגיוני לבצע בדיקת PCR?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה