הרפס גניטלי

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

29/10/2014 | 10:59 | מאת: אתי

שלום אני נשואה וקיימתי יחסי מין באופן חד פעמי לא מוגנים וקיבלתי 10 ימים אחרי זה הרפס גניטלי חשוב לציין שגם לבעלי היה הרפס בשפתיים ועשינו מין אוראלי מה הסיכוי להידבק מאיידס בקיום יחסי מין חד פעמים ללא גמירה? עם אדם שאולי הוא נשא והאם נידבקתי מהרפס גניטלי מחייב שיש לי איידס?

מה הסיכוי להידבק מאיידס בקיום יחסי מין חד פעמים ללא גמירה? 1 ל 1000 עם אדם שהוא נשא אם נידבקתי מהרפס גניטלי מחייב שיש לי איידס?= לא

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה