אופן בדיקת השתן לכלמידיה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

08/07/2006 | 02:50 | מאת: אופן בדיקת השתן

שלום רב אתה אמרת ש מסקס אוראלי אין צריבה בשתן בכל מקרה זאת אומרת שעם בחורה " יורדת לי " אני לא יכול לקבל צריבה בשתן מכלמידיה ? אלה רק מיחסי מין מלאים? ורק אז אם יש מחלה כלשהיא ישנה צריבה ? לגבי בדיקת כלמידיה , עשיתי בדיקה ונתתי שתן לתוך הקופסא הקטנה העגולה ואחרי זה הייתי צריך לחבר עוד מבחנה לתוך החור שבקופסא העגולה , חיברתי ואז התמלאה המבחנה הקטנה , ולאחר מכן כי לא ידעתי ההפרדתי בין שתי המבחנות ואז הלכתי לקבלה והיא אמרה שלי שצריך להשאיר את המבחנות מחוברות וחיברתי בחזרה (אתה בטח יודע על מה אני מתכוון) שאלתי היא , האם זה יכל להפריע לבדיקת כלמידיה ? או שקיבלתי תושבה שלילית מכיוון שפשוט אין לי כלום ואין קשר אחד לשני וזה לא הזיק

שלום, לא מפריע לבדיקת כלמידיה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה