לפני 30 שנה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

06/09/2014 | 09:45 | מאת: כהן אנדרו

היתה לי דלקת מהפין עקב יחסי מין. לפני עידן האיידס. מספר ימים כאבים ונוזל לבן סמיך. זה היה לפני 30 שנה שלמדתי בארהב. לא לקחתי שום טיפול. וזה עבר. האם ניתן לדעת אם זו היתה מחלת מין . אם כן באיזה בדיקה והאם נוצר נזק כל שהוא שיש לו השפעה היום? כיצד?

כיום כשיש בדיקות מעבדה מדוייקות אין צורך לנחש.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה