בדיקת שתן למחלות מין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

12/08/2014 | 16:53 | מאת: מאור

שלום, ביצעתי בקופה בדיקות STD(SEX TRA.DIS) PCR. האם זה כולל HPV (קונדילומה)? תוך כמה זמן מקבלים לזה תשובות? כי לעגבת קיבלתי כבר כמה שעות אחרי הבדיקה. תודה.

ביצעתי בקופה בדיקות STD(SEX TRA.DIS) PCR. האם זה כולל HPV (קונדילומה)?= לא תוך כמה זמן מקבלים לזה תשובות?=נא לברר איתם

12/08/2014 | 22:37 | מאת: מאור

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה