מין אנאלי מוגן

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

03/08/2014 | 08:32 | מאת: ג'

שלום, האם קיימת סכנה בשפשוף איבר המין לאחר החדירה עם קונדום ולאחר מכן שפשוף עם אותה יד לאחר הסרת הקונדום? תודה.

שלום, האם קיימת סכנה בשפשוף איבר המין לאחר החדירה עם קונדום ולאחר מכן שפשוף עם אותה יד לאחר הסרת הקונדום?= מכיון שברפואה אין תשובות של שחור ולבן אשיב לך שהסיכון הוא מיזערי.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה