מחלת מין זיבה. דחוף.

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

02/08/2014 | 12:39 | מאת: חיילת

לבן הזוג שלי מזה כבר חצי שנה איבחנו זיבה. שנינו חיילים וככה לפחות רופא היחידה אמר לו, על סמך התסמינים של כאב וצריבה בעת מתן שתן. קראתי באינטרנט והבנתי שאצל נשים אין תסמינים, אלא רק כשזה מחמיר. יש לי כמה שאלות בנושא : 1. אני רוצה להיבדק אבל אני חיילת וכרגע בחופשת שחרור. האם הפתרון שלי הוא לגשת רק לביקורופא ומשם להמשיך לטיפול ? 2. הבנתי שבגלל שאין תסמינים זה יכול להסתבך ולהגיע למצב של פגיעה בפוריות. כמה זמן עם המחלה בלי איבחון וטיפול צריך בשביל שזה ייקרה ? 3. אני ובן הזוג שלי לא מקיימים יחסי מין עד שנדע שאין עוד מחלות שעשויות להזיק ולכן שנינו מעוניינים להיבדק בבדיקות מקיפות והשאלה שלי היא איפה ניתן להיבדק במורה אנונימית ובצבא ? ומה הן אותן בדיקות? אשמח לתשובה במהרה, אני לחוצה מאוד ומפחדת מסיבוכים מיותרים.

1. אני רוצה להיבדק אבל אני חיילת וכרגע בחופשת שחרור. האם הפתרון שלי הוא לגשת רק לביקורופא ומשם להמשיך לטיפול ?= איני מכיר את נוהלי הצבא 2. הבנתי שבגלל שאין תסמינים זה יכול להסתבך ולהגיע למצב של פגיעה בפוריות. כמה זמן עם המחלה בלי איבחון וטיפול צריך בשביל שזה ייקרה ? = לא יודעים 3. אני ובן הזוג שלי לא מקיימים יחסי מין עד שנדע שאין עוד מחלות שעשויות להזיק ולכן שנינו מעוניינים להיבדק בבדיקות מקיפות והשאלה שלי היא איפה ניתן להיבדק במורה אנונימית ובצבא ? = נסי במרפאה של משרד הבריאות בתחנה המרכזית ומה הן אותן בדיקות? =יגידו לך שם.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה