האם ניתן להדבק בהרפס מבן זוג שיש לו כבר נוגדנים?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

02/07/2014 | 18:43 | מאת: שלומית

שלום ד"ר וקסלר, אני פונה אליך בידיעה שאקבל התייחסות עדינה לשאלה עדינה, אחרי שטיפלת בי במסירות מדהימה בעבר הרחוק (טיפול בלייזר לקונדילומה ששם סוף סוף, סוף לפרשה :-) ) פגשתי גבר נחמד ו"מנוסה" והחלטתי שעדיף שנעשה שנינו בדיקות ליתר בטחון, במיוחד על רקע נסיעה שלו לתילאנד לפני חצי שנה, אשר בה הוא קיים יחסי מין מוגנים במהלך "עיסוי גוף" אצל נערת ליווי :-( הסרולוגיה שלו לגבי (HSV (1+2 היא : IgG positive + IgM negativ שאר הבדיקות בינתיים תקינות... 1. האם ניתו להדבק ב"טייפ 2" מאדם שזו האבחנה שלו, "טייפ 1" פחות מדאיג אותי מאחר וגם לי נוגדנים. 2. הוא סיפר לי כי כאשר שאל בפליאה את הרופא "כיצד יתכן שיש לו נוגדנים כאשר מעולם לא היתה התבטאות קלינית של המחלה?". התשובה של רופא המשפחה היתה שהנוגדנים הופיעו כתוצאה מחיסון שקיבל לפני הנסיעה לתילאנד. האם ישנו חיסון אשר גורם להווצרות נוגדנים להרפס? חייבת לציין שזה נשמע לי לא סביר! אם יש גם אני רוצה!!! תודה מראש,

04/07/2014 | 13:07 | מאת: שלומית

העלילה מתפתחת. אתמול נתקבלו שלושה ערכים נוספים בסרולגיה: HSV 2 IGG AD NEGATIV MYCROPLASMA IGG AU/ML MYCROPLASMA IGM NEGATIV כמובן שהם מביאים איתם שאלות נוספות: 1. לאיזה מהערכים של בדיקת הרפס טייפ 2 עלי להתייחס? 2. האם הערך של המיקרופלסמה מעיד על קיום של מחלת המועברת באמצעות יחסי מין? הנושא מהותי לי מאחר ואנחנו מתכננים זוגיות ארוכת טווח ואפילו הריון. לגבי החיסון המסותרי הוא התברר כאי הבנה גדולה (הרופא לא דובר עברית), היה בילבול ביו תגובה חיסונית לחיסון בפועל. לצערי אני איני יכולה לשוחח עם הרופא :-(

1. האם ניתו להדבק ב"טייפ 2" מאדם שזו האבחנה שלו?= כן האם ישנו חיסון אשר גורם להווצרות נוגדנים להרפס?= לא

09/07/2014 | 14:36 | מאת: שלומית

ערכים נוספים ןאחרונים לבדיקות של STD: הוא היה חיובי רק ל: UREAPLASMA UREALYTICUM

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה