הרפס גניטאלי

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

30/06/2014 | 23:13 | מאת: שירי

היי אני בהריון בשבוע 8 לפני חודש בערך התחיל לכאוב לי בנרתיק חשבתי שיש לי דלקת בשתן עשיתי תרבית עשיתי סטייק ייצא שלילי חשבתי שיש לי פיטריה לקחתי אגיסטן טבליות ובשבת כבר לא יכולתי לעמוד מכאביים נסעתי לבית חולים הרופא אמרה שם שיש לי הרפס הביאה לי כדורים ולטרקס 1000 מל פעמיים ביום האם אני כבר שלושה ימים מלאים ועדין יש לי כאב אבל קצת פחות רציתי לדעת מתי אני גומרת עם הסבל הזה והעם הטיפול הוא נכון אשמח לתשובה אני לא ישנה בלילות מכאביים

להרפס אין כללים ואי אפשר לדעת בוודאות. לרוב הכאב חולף אחרי מספר ימים.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה