בדיקת HSV2 שלילית

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

10/06/2014 | 17:03 | מאת: דינה

שלום הייתי אצל רופאת נשים מכיוון שהופיעו לי פצעים בנרתיק , בהתחלה היו פצעים רגילים ולאחר יומיים נפתחו. הרופאה אבחנה את זה כהרפס. נתנה לי מרשם לאציקלו-וי 400 כאשר עלי לבלוע 4 כדורים ביום. מעולם לא היה לי הרפס וגם לא לבן זוגי. הרופאה שלחה אותי לבדיקת דם ותוצאות הבדיקה היו: HERPES HSV2 IgG negative עשיתי את הבדיקה כשהפצעים היו פתוחים. האם הבדיקה אמינה? או שעלי לגשת שוב? מה עלי לעשות? האם להמשיך בכדורים?? מה זה יכול להיות אם זה לא הרפס? האם יתכן שהופעת פצעים בנרתיק היא כתוצאה מקיום יחיסי מין בתדירות גבוהה ? ולאו דווקא ממחלה כלשהי?

האם הבדיקה אמינה? = אמינה אבל לא בדקה זן 1 אלא זן 2 בלבד.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה