טיפול בלייזר לקונדילומה במקביל לנטילת רואקוטן

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

03/06/2014 | 14:23 | מאת: אני

שלום רב, אובחנתי עם קונדילומה (יבלות) והומלץ לי על הסרה בלייזר. רק אחרי שיצאתי מהרופא, נזכרתי שאני לוקחת רואקוטן וכעיקרון יש איסור על ביצוע טיפולי לייזר... מה אני עושה?? לעשות בכל זאת את הטיפול? מפחדת שזה יעשה לי נזק משמעותי לעור.... תודה רבה. מודאגת.

לא צריך להפריע.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה