שאלה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

28/05/2014 | 09:13 | מאת: נינה

שלום רב, לפני הרבה שנים היה לי פעם מין גידול עור קטן כזה כמו שיש לי בכל מיני מקומות בגוף ויש לאנשים באופן כללי, כמו שומות קטנות בצבע העור בגודל של מילימטר בולטות מהגוף, יש לי כאלה על הצוואר, בבית שחי וכו'. אני זוכרת שלפני משהו כמו 15 שנה הרגשתי משהו כזה בעור שבין הישבנים ותלשתי אותו כנראה, בכל מקרה כרגע אין לי אותו וגם לא יצאו שם חדשים אף פעם. פתאום חשבתי שאולי בגלל המיקום זו הייתה קנדילומה? האם קנדילומה יכולה להיות קטנה וחד פעמית? תודה

חשבתי שאולי בגלל המיקום זו הייתה קנדילומה? = אבחון ע"י קולפוסקופ האם קנדילומה יכולה להיות קטנה וחד פעמית?=כן

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה