קנדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

27/05/2014 | 16:36 | מאת: נינה

שלום רב, הלכתי להסתפר והייתה שם בחורה שחופפת שיער שחפפה לי את השיער ואז ראיתי שיש לה על הכתף מאחור איזור שלם עם נגעים בעור בצבע חום, נראה כמו נקודות חן אבל לא סימטריות ונפוחות וקרובות אחד לשנייה, הכל מרוכז באיזור אחד. האם יכול להיות שזה קנדילומה של העור ונדבקתי דרך מגע איתה?

האם יכול להיות שזה קנדילומה של העור ונדבקתי דרך מגע איתה?=לא

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה