הרפס ויחסי מין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

11/05/2014 | 15:07 | מאת: אני

בבדיקה נמצא הרפס סוג 1 - קיבלתי ייעוץ מהגינקולוג שאפשר לקיים יחסי מין כשאין פצעים נראים לעין ואמר לי שעדיף עם קונדום. אז למה אני רואה בכל האתרים שהרפס מדביק גם כשאין סימנים?!? אפשר או לא לקיים יחסי מין עם הרפס? האם אוכל להכנס להריון מבלי להדביק את בנזוגי? ושאלה נוספת, האם הדבר נכון גם למין אוראלי?

הרפס מדביק גם כשאין סימנים?= כן אפשר או לא לקיים יחסי מין עם הרפס?= לא משנה האם אוכל להכנס להריון מבלי להדביק את בנזוגי?=אין לדעת ושאלה נוספת, האם הדבר נכון גם למין אוראלי?=כן

14/05/2014 | 01:18 | מאת: אני

תשובותייך מאוד לא ברורות וקרירות דוקטור. אבל כנראה ככה זה עם רופאים. תודה בכל מקרה.

14/05/2014 | 11:48 | מאת: ארי

אני מניח שאשתי הדביקה אותי בהרפס שהיה לה בשפה שהופיע אצלי באיזור הערווה ע"י מין אוראלי. 1. אם זה אכן אותו הרפס ואנחנו מקיימים יחס מין האם יכול להיות שיופיע אצלה גם בערווה ? 2. האם בכלל מי שיש לו הרפס בשפה יכול להידבק גם בהרפס בערווה, גם אם זה הרפס מסוג אחר, או שהרפס בשפה מהווה חיסון נגד הרפס בערווה ? 3. אם רוצים לבדוק את סוג ההרפס במעבדה צריך ללכת לאורולוג או רופא עור ? תודה

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה