בדיקת דם ל הרפס 2 תספק תוצאה אמינה לאחר 6 שבועות?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

06/05/2014 | 16:45 | מאת: אייל

שלום, קיימתי 4 מגעים עם נשאית של הרפס גניטלי (ללא ידיעתי כמובן). שניים מהם היו בעת שהיה לה פצע על השפה (אמרה לי שיש ל הרפס 1 כמו לכולם ולא הרפס 2). המגע כלל מין אוראלי שלי אליה אולם לא נגעתי עם הפה או איבר המין בנגע שלה. הבנתי שהמחלה מאוד מדבקת גם אם לא נוגעים בפצע. 1. האם בכל זאת יש סיכוי כלשהו שלא נידבקתי או שלאור תיאור האירועים אני יכול לראות עצמי סופית כנגוע במחלה? 2. המגע האחרון לפני 6 שבועות. מחר אגש לבצע בדיקת דם. האם תוצאותיה אמינות או שמוקדם מידי לבדוק? תודה

הסכוי להדבקה הוא 1 ל 4: בדיקת הדם עשויה להיות מוקדמת מדי לגבי מועד יחסי המין עליהם נשאלתי. יתכן שכבר היתה הדבקה קודמת.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה