זיבה ממין אוראלי

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

30/04/2014 | 08:52 | מאת: אור

היי קיימתי מין אוראלי עם בן זוגי לשעבר ללא קונדום והוא לא גמר לי בפה , יום אחרי קמתי עם כאבי גרון ועשיתי משטח גרון אמרו לי שיש לי חיידק סטרפטוקוקוס , לקחתי אנטיביוטיקה ולרחר שבוע חזר לי המוגלה והכאבי גרון. האם יש סיכוי שנדבקתי בזיבה? במשטח גרון מהיר של רופאת משפחה מזהים את החיידק של הזיבה ? לחוצה מאוד אשמח לתשובה תודה!

האם יש סיכוי שנדבקתי בזיבה?= יש מצב במשטח גרון מהיר של רופאת משפחה מזהים את החיידק של הזיבה ?= כן אבל בבדיקת PCR

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה