לחברה היה פעם HPV

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

28/04/2014 | 11:47 | מאת: תומר

שלום וברכה, לבחורה בת 31 שאני יוצא איתה היה לפני יותר מ5 שנים HPV שיכול לגרום לסרטן צוואר הרחם. קיימתי איתה יחסים לא מוגנים לאחרונה ורק אחרי זה היא סיפרה לי שפעם היה לה את הנגיף ושהיא צריכה להיבדק כל 6 חודשים שאין לה גידולים של תאים סרטניים. היא אומרת שיש סיכוי מסוים שאולי יום אחד יופיעו לי גם סימנים- האם זה נכון? אם אמשיך לקיים איתה יחסים בטווח הארוך האם זה מאוד יכול לסכן אותי בהידבקות בHPV?

היא אומרת שיש סיכוי מסוים שאולי יום אחד יופיעו לי גם סימנים- האם זה נכון?= יש מצב אם אמשיך לקיים איתה יחסים בטווח הארוך האם זה מאוד יכול לסכן אותי בהידבקות בHPV?= למה לא שהיא תעשה בדיקת PCR ל HPV ואז תדעו היא היא בכלל מדבקת. אולי כבר לא?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה