הדבקה עצמית בהרפס שפתיים

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

10/03/2014 | 19:03 | מאת: א.א.

שלום. אני בת כ-20 ו-יש לי הרפס בשפתיים כבר מגיל צעיר. השבוע הייתה לי התפרצות, ואני מפחדת שנגעתי באזור המפשעה לאחר שנגעתי בפה... יכול להיות שהדבקתי את עצמי? תוך כמה זמן אני יכולה לדעת? האם עכשיו אני מדבקת?

יכול להיות שהדבקתי את עצמי?= סיכוי קלוש ביותר תוך כמה זמן אני יכולה לדעת?= אין לדעת למעט לעשות בדיקת PCR מאבר המין וזה לא תמיד יתן תשובה האם עכשיו אני מדבקת?= בפה - כן

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה