אורופלסמה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

18/02/2014 | 13:08 | מאת: נועה

שלום רב. רציתי לשאול האם בדיקת pcr מהימנה? פעמיים יצא שאני נושאת את חיידק האורופלסמה ולאחרונה התוצאה הייתה שלילית (לאחר נטילת טיפול אנטיביוטי כנגד ההליקובקטר). האם יכולים לבצע בי יחסי מין אוראליים ללא חשש להידבקות.? הרבה תודה. אודה מאוד על תשובותייך. בברכה..

רציתי לשאול האם בדיקת pcr מהימנה? = הכי מהימנה. האם יכולים לבצע בי יחסי מין אוראליים ללא חשש להידבקות.?= ומה לגבי שאר החיידקים?

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה