גלולות ותרופה שנוגדת את האפקטיביות שלהן

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

13/01/2014 | 16:50 | מאת: בחורה

שלום, אחרי חצי שנה ללא מחזור פניתי לגינקולוג שמצא רמה גבוהה של טסטוסטרון ובאולטראסאונד מצאו זקיקים מרובים ומבנה נוזלי. התחלתי טיפול בגלולות למניעת היריון בשם Minesse. עברו חודשיים של שימוש בהם הגיע מחזור בזמן. כעת, אחרי דיכאון כבד החליטו להתחיל טיפול פסיכיאטרי בתרופה בשם: Trazodil 100mg ע"מ לייצב את מצב הרוח שלי. הבעייה היא שהתרופה פוגעת ביעילות הגלולות, ושבוע אחרי שהסתיים לי המחזור התחיל אתמול שוב דימום. לפסיכיארטים לא היה מושג מה לעשות בנידון. אשמח לשמוע חוות דעת. המשך יום נעים!

אנא פני לפורום מתאים.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה