חיסון הפפילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

12/12/2013 | 14:01 | מאת: שחר

עשיתי את חיסון הפפילומה באופן חלקי ויש לי כמה שאלות איך ניתן לחלות בוירוס? רק באמצעות הדבקה? יכול להיות שחבר שלי נדבק בו לפני למרות שלא קיים יחסי מין מלאים? איך ניתן לבדוק האם אני חולה בוירוס? אם חבר שלי לא חולה בוירוס, ואני כרגע מתחסנת נגדו, אוכל לקיים איתו מגע מיני כלשהו?

איך ניתן לחלות בוירוס? רק באמצעות הדבקה?= כן יכול להיות שחבר שלי נדבק בו לפני למרות שלא קיים יחסי מין מלאים?= כן איך ניתן לבדוק האם אני חולה בוירוס?= באמצעות בדיקת HPV PCR אם חבר שלי לא חולה בוירוס, ואני כרגע מתחסנת נגדו, אוכל לקיים איתו מגע מיני כלשהו?= תלוי אם הוא נשא של הוירוס

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה