UREAPLASMA UREALYTIC - תופעות לאחר טיפול

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

04/12/2013 | 14:18 | מאת: גיא

שלום לך. שמי גיא אני בן 46 . לפני כשנה בעת שקיימתי יחסי מין מוגנים נקרע הקונדום. מיד החלו לי תופעות בקצה איבר המין שלא היו מוכרות לי. ניגשתי לרופא עור ומין ולאחר בדיקות דם ושתן נמצאה אצלי UREAPLASMA UREALYTIC. PCR POSITIVE. לאור כך קיבלתי טיפול הכולל זריקה וכדורים. לאחר שעברו מרבית התופעות של החיידק המשכתי להרגיש כי קצה איבר המין (הכיפה) קר כאילו שלא מגיע אליו מספיק דם בעת שאינו זקוף , בנוסף אני מגיע לזיקפה של 90% ובשגרה יש לי תכיפות בצורך להשתין אבל מנות קטנות מאד- תופעות שמלוות אותי עד היום. ניגשתי שוב לרופא וביצעתי בדיקות דם שוב כולל שתן וזרע אך כל הבדיקות יצאו נקיות ללא בעיה. אבל בפועל יש לי שם משהו שכלל הבדיקות אולי לא מצאו ואני אומר שעשו לי את כלל הבדיקות. ניגשתי לאורולוג והוא טען שזה הגיל ונתן לי מרשם לוויאגרה.... מה אפשר עוד לעשות? ממה יכולות להיגרם תופעות הלוואי הללו שנמשכות שנה מאז קרות האירוע? עד לפני האירוע הייתי בריא לחלוטין.

מצטער אך הענין מרכב מדי לתשובה אינטרנטית.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה