מעין בליטה בפי הטבעת

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

25/11/2013 | 12:23 | מאת: שגיא

היי מזה תקופה ארוכה מופיעה לי בליטה אפורה בודדת ליד פי הטבעת. לא ייחסתי לזה שום חשיבות אבל עכשיו פתאום התחלתי לקרוא על פפילומה והתחלתי לחשוד. זה לא מפריע לי כל כך לעיתים רחוקות מגרד (כשזה מגרד אז זה מגרד מאוד), במיוחד אחרי מקלחת ואחרי ששוטפים את האזור והוא רטוב. האם מדובר בפפילומה על סמך המאפיינים שתיארתי ? מה הסיבות שזה יכול להיות? האם מדובר על טחורים? בזמן יציאה אין שום כאב או משהו בסגנון. שוב זה ממש צמוד לפי הטבעת. אודה לתשובתכם.

האם מדובר בפפילומה על סמך המאפיינים שתיארתי ?= ללא קולפוסקופיה אין לדעת.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה