מידע

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

07/11/2013 | 11:07 | מאת: elia

שלום בת זוגי התלוננה באחרונה על גרד והפרשות לא נעימות בוגינה ניגשה לגניקולוגית שנתנה לה גלולות tinidazole 500 mg עם הוראה לשימוש גם לה וגם לי ואמרה שאם זה חוזר הבעיה היא אצלי ועלי לפנות לרופא עור ואכן זה חזר ניגשתי לרופא עור שבדק ואמר שאין אצלי שום בעיה והמליצה על בדיקת שתן std(sex tra dis)pcr שאלתי מה אמורה הבדיקה לבדוק בדיוק ושנית הרופאה הורידה את ההתקן לבת זוגי (אגב בת זוגי בת 53 )האם יכול להיות קשר בין ההתקן ללגרד וההפרשות של בת זוגי בתודה מראש elia

האם יכול להיות קשר בין ההתקן ללגרד וההפרשות של בת זוגי?= יכול להיות

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה