שאלה לגבי HPV

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

23/10/2013 | 12:20 | מאת: גיא

לפני שנה בערך הלכתי לרופא העור שלי והיו לי Genital warts. אז אמרתי את זה לחברה שלי, והיא הלכה ובדקה את עצמה ואמרו לה שהיא חיובית ל HPV 6 & 11. היא באמצע החיסון (היא עשתה את החיסוון הראשון). אתה יכול בבקשה להסביר לי קצת יותר? אני יודע שבגדול אלה הסוגים של ה-Genital warts.. אבל האם יש משהו מסוכן? משהו שאפשר לעשות נגד? או לחילופין מאיפה אפשר להשיג מידע על זה? (כולל באנגלית). תודה מראש, גיא

אתה יכול בבקשה להסביר לי קצת יותר? =מה להסביר? אני יודע שבגדול אלה הסוגים של ה-Genital warts.. אבל האם יש משהו מסוכן?= עלול להתפתח סרטן בסיכון נמוך מאד. משהו שאפשר לעשות נגד? = קולפוסקופיה לכל אברי המין, בדיקת PCR ל HPV ואם תקין אז חיסון או לחילופין מאיפה אפשר להשיג מידע על זה? (כולל באנגלית). = כאן באתר וגם באתר שלי GENICOLOG.NET

29/10/2013 | 15:28 | מאת: גיא

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה