הרפס כרוני באיבר המין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

03/10/2013 | 06:39 | מאת: סובל מהרפס

בוקר טוב, אני סובל מהרפס כבר 5 שנים, מאז שקרתה ההתפרצות הראשונה ההתקפים רק הלכו וגברו. הייתי אצל מומחת עור ומין ובגלל ההתפרצויות הרבות (אני מדבר על קצב של כל שלושה שבועות) היא נתנה לי טיפול מונע, כדור זובירקס של 400 ליום שאני כבר לקוח אותו שנה וחצי ושאכן עזר והפחית את ההתפרצויות לכל כמה חודשים. לאחרונה היו לי שני התקפים בזה אחר זה בהפרש של שבוע, (זייפתי בכמה כדורים) השני ממש מלווה אותי כרגע. השאלות שלי הן כאלו, 1.האם הטיפול המונע לא מסוכן? אני כבר לקוח שנה וחצי כדורי זובירקס ואני די פרנואיד בנוגע לזה. 2.יש דרכים אחרות לטיפול? מחקרים חדשים? אני כבר די מתוסכל מהוירוס חסר הרחמים הזה. (ניראה כאילו אין התקדמות בכלל בנושא וזה וירוס כל כך נפוץ ומטריד כמעט בכל מקום בעולם) 3. האם מומלץ להוסיף תוסף ליזין? אין לי מושג מה זה רק שמעתי שזה יכול להועיל. 4. שאלה נוספת היא איך יכול להיות שיש אנשים שההתקפים שלהם חוזרים לעיתים נדירות ויש כמוני שהוא פשוט לא משחרר מהם? מה שונה? זה קשור בהבדלים במערכת החיסונית? תודה רבה וסליחה על כמות השאלות הרבה.

05/10/2013 | 05:33 | מאת: רעות

עיצות חשובות אל תסתפק לעולם בתשובה ממקור רפואי קונבציונלי ותמיד תחפש מידע בגוגל חפש בגוגל הרפס גניטלי כמו שאני מבינה זה אותו סוג לגברים ולנשים אני טופלתי בטיפול מדהים וכבר חצי שנה בלי התקף. רעות

1.האם הטיפול המונע לא מסוכן? = את זה יש לברר עם הרופא המטפל. 2.יש דרכים אחרות לטיפול?= לא 3. האם מומלץ להוסיף תוסף ליזין? = איני יודע ואין לי נסיון 4. שאלה נוספת היא איך יכול להיות שיש אנשים שההתקפים שלהם חוזרים לעיתים נדירות ויש כמוני שהוא פשוט לא משחרר מהם? מה שונה? זה קשור בהבדלים במערכת החיסונית?= לא ידוע

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה