הרפס 2

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

01/10/2013 | 22:08 | מאת: שחר

הסיפור הוא כזה לחברה שלי הייתה התפרצות הרפס 2 על איבר המין לפני כשבוע. התפרצות ראשונה שלה אי פעם. אנחנו במערכת יחסים מינית כבר שנתיים, לעולם לא היו סימנים למחלות מין עד כה. בדקתי את עצמי ואני נקי מהרפס 2, אך יש לי אנטיבודיס של 1 בדם , למרות שלעולם לא היו לכ פצעים באיזור השפתיים או כל מקום אחר. רק אפטות. אז שאלתי היא כזאת, הייתכן ולחברה שלי היה הרפס2 כבר שנים , עוד לפני שהתחלנו לצאת ללא התפרצות ובלי להדביק אותי? קיימנו יחסי מין בלתי מוגנים פעמים רבות. ישנו סיכוי כזה? או סביר להניח שהיא באה במגע מיני עם מישהו אחר לאחרונה? אני מודע לכך שזאת שאלה מעט בעייתית , אך אשמח לתשובה הטובה ביותר שתוכלו לתת לי. תודה רבה

05/10/2013 | 05:35 | מאת: רעות

תחפש בגוגל הרפס גניטלי יש טיפולים אדירים שלא חשבנו עליהם מנסיון אישי

בדקתי את עצמי ואני נקי מהרפס 2, אך יש לי אנטיבודיס של 1 בדם= האם בדקו לך גם את סוג 2? הייתכן ולחברה שלי היה הרפס2 כבר שנים= כן עוד לפני שהתחלנו לצאת ללא התפרצות ובלי להדביק אותי?= כן ישנו סיכוי כזה?= כן סביר להניח שהיא באה במגע מיני עם מישהו אחר לאחרונה? =פחות סביר

07/10/2013 | 23:59 | מאת: שחר

תודה רבה דוקטור! כן נבדקתי לאחרונה ואין לי הרפס 2.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה