חשובבבבבבבבבבבבבב--ד"ר שרגא וקסלר....

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

22/06/2006 | 19:19 | מאת: הילה ש

אינני יודעת אם יש לו איידס,אני מאוד מקווה שלא...רציתי לדעת האם עצם החדירה לא משנה אם יש נוזל או אין, יכולים להדביק,חלילה במידה והוא נשא איידס?למרות שקראתי באיזה מקום שהסיכוי להידבק מיחסי מין חד פעמיים אינו גדול במיוחד אבל עדיין קיים... אני ממש פוחדת...מה אתה מציע לי לעשות ע"מ להיות רגועה? אני יודעת שבדיקה תהיה אפקטיבית רק אחרי 3 חודישם מתאריך האירוע ולא עכשיו? אני לא יכולה לחכות 3 חודשים,עם המתח הזה..מה אני עושה...? אנא תשובתך.....אשמח לדעת גם מה תפקידך,ד"ר למה אתה?תודה...

שלום ניתן לבצע בדיקת קומבו לאיידס שנותנת תשובות מהימנות גם שבועיים לאחר המגע המיני החשוד. הסכוי להדבק הוא 1:1000 תוכלי לקרוא אודותי באתר שלי הרשום כאן למטה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר מומחה לרפואת נשים 052-2453662 www.genicolog.net

23/06/2006 | 01:08 | מאת: הילה ש

רשמת שהסיכוי להידבק הור 1 ל-1000, מתי? ביחסי מין כמו שתיארתי,של חדירה בלבד לכמה שניות מבלי שהוא גמר? איפה אפשר לעשות את הבדיקה הזו שאמרת? האם היא עולה כסף? האם היא אנונימית? ץודה על התייחסותך.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה