קונדילומה / עגבת או סתם פצע?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

21/06/2006 | 19:47 | מאת: תומר

שלום, - איך מבחינים בין נגע בעור הנובע מעגבת או קונדילומה על הפין? לפני שבוע גיליתי שני נגעי-עור מאורכים על הפין. הם נראים כמעין תוספת-עור מדלדלת, מאורכת (עובי של מ"מ אחד ואורך של כ- 4 מ"מ, מפתח השופכה לכיוון מטה. שניהם באותו הקו, אחד על הכיפה והשני על העטרה!) הם לא כואבים או מגרדים. הם בצבע הרגיל של העור (מעט יותר אדמדמים). יש לי צריבה חלשה אחרי השפיכה או מתן שתן אולם אין לי הפרשות אחרות בכלל. אשמח אם תוכלו לפרט אפשרויות ולא רק להפנות אותי למרפאה! תודה רבה מראש

שלום, בעגבת יש כיב לא כואב וקונדילומה בלוטות שונעות או כיבים או סדקים או כתמים שנראים רק בקולפוסקופ ולא בעין בלתי מזויינת. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה