שאלה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

17/06/2006 | 23:08 | מאת: שאלה

שלום רב אם היה לי חשש לכלמידיה והדבקתי את חברה שלי ולאחר מכן אני טופלתי באנטיביוטיקה והכל בסדר אך חברתי לא טופלה אם באמת היה לחברה שלי כלמידיה (כי כביכול הדבקתי אותה) אז אני אמור להידבק שוב ממנה נכון ? אם עשינו מין אורלי כבר כמה פעמים , אני אמור להידבק ואם אני יעשה עכשיו בדיקה לכלמידיה \ תרבית שתן ואצלי הכל תקין , זה יהיה סימן שחברתי לא נדבקה ולא היה לה כלמידיה נכון ?

20/06/2006 | 14:34 | מאת: שלי

מדוע שכבת עם חברתך במצב בו היית נתון ???? בקיצור האם חברתך מודעת לכל התסבוכת שהכנסת אותה ?? שניכם צריכים להבדק??? אם היו לך ביצים לזיין אז שיהיו לך ביצים לספר לחברתך! קפיש ?

שלום, כדאי שחברתך תבדק להמצאות כלמידיה ולתוצאותיה כמו דלקת צואר. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה