הרפס סביב הפה-יש קשר להרפס שמועבר ביחסי מין?

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

15/06/2006 | 11:05 | מאת: סילביה

שלום רב, יש לי היסטוריה של הרפס סביב הפה כבר הרבה שנים שבדר"כ פורץ בעונות מעבר או/ובזמן לחץ. השבוע פרץ ההרפס לאחר שקיימתי יחסים עם גבר שזה עתה היכרתי. פניתי לרופא עור והתחלתי לקחת זובירקס בכדורים 800 מ"ג שלוש ביום למשך חמישה ימים. ***רציתי לדעת האם יש קשר בין מין אוראלי לבין הידבקות בהרפס? *********האם יש קשר בין הרפס באיברי המין לבין הרפס של הפה? ***האם זה בטוח עכשיו להמשיך לקיים יחסים עם אותו בחור? אודה לתשובתכם המהירה.

שלום הנה התשובות לפי הסדר: # כן. # לא בהכרח. # לא. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה