קלמידיה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

14/06/2006 | 09:16 | מאת: שואלת

שלום האם עלולים להדבק בקלמידיה בצורה אחרת חוץ ממגע מיני (למשל שימוש באסלה לא נקיה)? אחרי כמה זמן עלולה המחלה לפגוע בפוריות האישה? האם מדובר בשלב שבו מתחילות הדלקות אצלה? והאם גם אצל הגבר מדובר בסכנת פוריות. תודה.

שלום כלמידיה מדבקת ביחסי מין ופוגעת בפריון או מיידית או מאוחר. גם הגבר פגיע. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה