בדיקות דם ותרומת דם

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

05/06/2006 | 23:34 | מאת: בדיקות דם ותרומת דם

שלום רב האם כשאר נבדקתי בדיקת דם רגילה , היו מגלים אם הייתה לי דלקת נגיפית בכבד צהבת נגיפית B- C האם היו רואים את זה בבדיקת דם רגילה ? עוד שאלה : תרמתי דם האם הייתה לי מחלת העגבת היו רואים את זה בבדיקת דם ?

שלום, כן. עגבת והפטיטיס ניתנים לגלוי בבדיקת גודנים בדם. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה