מחלות מין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

05/06/2006 | 02:54 | מאת: מחלות מין

שלום האם החדרת אצבעות לאיבר מין הנשי , ולאחר מכן נגיעה באיבר המיןהגברי יכולות לגרום לכלמידיה , או שצריך ממש לגעת בקצה הפין עם המון הפרשות כדי להידבק ? או מחלת מין אחרת ? האם אפשר להידבק בכלמידיה במין אורלי או שזה גם נדיר ?

שלום, החדרת אבצעות אינה מספיקה להדבקה במרבית המחלות כולל כלמידיה אלא אם כן האצבע פצועה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה