שלום לכולם , אנא תענו לי על השאלות בצורה מפורטת

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

05/06/2006 | 02:15 | מאת: שלום

הנה קמצ יותר מידע הפעם האחרונה שקיימתי יחסי מין (שהם היו גם מוגנים !!) היה 4 חודשים לפני שהתחילה לי הצריבה והפעם האחרונה שקיימתי מין אורלי עם בחורה היה חודשיים וקצת לפני שהתחילה לי הצריבה השאלה שלי האם זה הגיוני שחודשיים וקצת אחרי מין אורלי , יהיו לי ספטומים ?? ממה שהבנתי זה צריך להגיע בין שבוע לשלושה שבועות ולא יותר הדבר שאני חושד בו הוא שיום או יומיים לפני שהתחילה לי הצריבה , קניתי תחתונים באיזה דוכן ברחוב , והקופסה לא הייתה אטומה זה עמד בחוץ והיה שם כנראה גם אבק ולכלוך כי זה עמד בחוץ ברכוב , והקופסא לא הייתה סגורה בכלל . ומרוב טיפשותי לא כיבסתי את התחתונים ובאותו יום בבית ישר שמתי אותם ויום או יומיים לאחר מכן התחלה לי הצירבה , ולפתע התחלתי להרגיש גם לחץ במותניים וקמת מאחורי המתוניים . אחד הרופאים שבדק לי בדיקת שתן אמר שיש לי דלקת חריפה גם גם בתחתונות וגם בעליונות שהיא עלתה גם למעלה . רופא אחר אמר שלי שכנראה זה עלה לי לכליות השאלה שלי היא : אם זה עלה לי לכליות הייתי צריך להרגיש כאבי תופת ? אני הרגשתי כאבים אבל לא כל כך חזקים , והרגשתי לחץ בצדדים . מכל הנתונים שנתתי לך האם אתה חושב שזאת כלמדיה ? או סתם דלקת ? וכפי שאמרתי לקחתי כדורי אנטיביוטיקה 5-4 ימים עד שעשיתי את הבדיקת DNA לכלמידה שלקחה יותר מחודש . האם הכדורים משפיעים ? או שבבדיקה של DNA 5-4 ימים של כדורים לא משפיעים , כי בודקים את ה DNA ויכולים למצוא שרידים של החיידק ולראות אפילו אם היה לי את החיידק בעבר ?

שלום, ה PCR משקף מצב בהווה ולא בעבר. נוגדנים בדם יכולים לתת תשובה לשאלתך. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה