קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

04/06/2006 | 23:17 | מאת: שני

שלום דר' וקסלר. לפני כשנה גיליתי את הוירוס ועברתי טיפול בלייזר .בבדיקת פאפ התגלה cin 1 לאחר חצי שנה הפאפ היה תקין. בנוסף עברתי שני ניתוחים ברקטום בהפרש של חצי שנה. האחרון במרץ השנה. כעת הופיע שוב קונדילומות באיבר המין ואני חוששת שאולי גם ברקטום. האם הצליח להתפטר מזה מתישהוא? האם יש קשר בין הוירוס באיבר המין והרקטום זה יכול להדביק או כל איזור הוא נפרד? האם אתם יודעים אם יש בי"ח שמטפל בקונדילומות ברקטום גם בעזרת לייזר? הרופא שניתח אותי פעמים,בחו"ל. והרופאה שאני מטופלת אצלה בלייזר עוד יומיים גם טסה. אני עם בן זוג קבוע ושכבנו ללא קונדום אחרי שקיבלתי תשובה שהכל בסדר. האם יש לכך השפעה לכך שזה חזר? אין לי חיים. אני מיואשת. לא רואה את הסוף. תודה

שלום, ניתן לסלק לחלוטין את המחלה והנגיפים מגופך. אשמח לעזור לך. אני מטפל בלייזר גם ברקטום. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה