שריפת שתן

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

30/05/2006 | 17:42 | מאת: אורלי

אני ובעלי נשואים טריים כשלושה חודשים. רוב הזמן קיימנו יחסים עם קונדום. היו רק פעמיים שבהם היינו בלי קונדום ובדיוק אחרי כן הוא התחיל לסבול מכאב באיבר מינו ויש לו שריפת שתן. בעבר היינו אצל אורולוג והוא טען שכביכול הבעיה היא אצלי. לי לא היה מעולם עבר מיני, ובבדיקה האחרונה לא נמצא אצלי פטרת וכן בדיקת ה - pap יצאה תקינה. אני עברתי כל מיני בדיקות על מנת למצוא מה הבעיה, אך הבעיה לא אצלי. מה יכולה להיות הבעיה של בעלי? אודה לעזרתך אורלי

שלום אולי כלמידיה? כדאי להגיע לבדיקה. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה