קונדילומה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

18/05/2006 | 21:28 | מאת: Amsi

לפני כשנתיים גיליתי שיש לי קונדילומה . הייתי בטיפול אצל רופא עור כשנה בערך והטיפול עם החנקן לא הועיל. החלפתי רופא. וניראה לי שלא אצליח להיפטר מהנגע כי הרופאים מקבלים אותי בשיוויון נפש צורבים ושולחים הביתה. במרפאה פגשתי רופא שהוא פלסטיקאי היתיעצתי איתו והוא מייד הציע לי להגיע באופן פרטי למרפאה שלו (1500 ש"ח טיפול לייזר) מטריד אותי לאחר קריאת כמה פנייות של גולשים שגם טיפול לייזר לא מועיל . למי עליי לפנות לקבלת טיפול אינטסיבי וסילוק הנגע ???????????????????????? אשמח לקבל תשובה בהקדם כיוון שהביקור שלי אצל הפלסטיקאי בשבוע הבא. בברכה. Amsi

שלום, המחלה ברת טיפול וברת רפוי וחיסול. בידיים מיומנות ובלייזר, תחת מיקרוסקופ רב עצמה [קולפוסקופ] , ניתן אף למנוע היווצרות צלקות. לעתים אני נעזר בחומרים נוספים. בסיום מוודאים שלא נותרים נגיפים בגוף באמצעות בדיקת PCR לאיתור DNA של נגיפי HPV - מחוללי הקונדילומה. תוכל לקרוא באתר שלי הרשום כאן למטה על המחלה והרפוי. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה