דימום מוזר

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

21/04/2006 | 14:06 | מאת: דיאנה

אני הפסקתי לקחת גלולות בגלולה בשלישית בחבילה לפני כחודשיים.קיבלתי מחזורת באיחור של 3 ימים. עוד שבוע צריך להיות לי ווסת אבל התחיל לי דימום מוזר.. זה יוצא רק בבוקר וזה כמו גוש סמיך מאוד,ואחרי זה כל היום אין לי כלום. לא כואב כלום. מה זה יכול להיות? יש לי תור לרופא בעוד שבוע כשצריך להיות לי ווסת כבר.. ועכשיו אני מאוד דואגת! אני לוקחת אנטיביוטיקה יכול להיות שזה עשה לי משהו? אולי זה חיידק?

שלום דימום חריג יכול לנבוע מאחד מהבאים:אי איזון הורמונלי, דלקת צואר/רחם, הריון, פצע בנרתיק, מתח נפשי, פוליפ/מיומה ברחם ועוד. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה