ליכן סקלרוזיס

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

15/12/2009 | 00:43 | מאת: אורית

אני בת 25 ולאחרונה הועלה חשד שיש לי ליכן סקלרוזיס והתחלתי טיפול בדרמובט. (נלקחה ביופסיה אך עוד אין תשובה). הבנתי מהחומר הקיים באינטרנט שהמחלה בגילי היא נדירה אך שאין ריפוי מהמחלה. האם זה נכון? האם יתכן שהמחלה תחלוף ואם כן מה הסיכוי לכך? מה ההבדלים מבחינת הסימפטומים בינה לבין קנדידה והאם יתכן שזהו המצב? אציין שהרופאה ביססה את חשדה על אזור לבן ועל השטחה. תודה, אורית

הטיפולים מיועדים להקלה.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה