כאבים באיבר המין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

20/04/2006 | 18:17 | מאת: מאיר

שלום רב, אני בן 38 וסובל מהרפס גניטלי מזה 5 שנים, אך מטופל בזובירקס מזה 3 שנים וכמעט ללא התפרצויות של הנגעים. קצת אחרי הופעת המחלה החלו אצלי כאבים בפין באזור בו מתפרצים הנגעים, בעיקר בזמנים בהם אני מתוח ו/או לחוץ. הכאב אינו נורא אבל מעצבן וחולף בלי לשים אליו לב. האם קיים קשר בין ההרפס לבין הכאבים המתוארים? האם יתכן כי הזובירקס מונע התפרצות הנגע אך גורם לי למיחושים המתוארים? בנוסף, בכל פעם בה אשתי ואני מנסים לקיים סקס אורלי היא מקבלת נגע על השפתיים. דבר תמוה בגלל שכאמור אני אינני מתפח נגעים כמעט בכלל !! האם יכול להיות קשר בין המקרים? תודה, מאיר

שלום, כן, יתכן קשר בין התופעות שתארת. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה