כלמידה וזיבה ואנטיביוטיקה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

09/04/2006 | 03:58 | מאת: את

שלום לפני מס' שנים קיימתי יחסי מין ללא הגנה, לאחר מס' ימים סבלתי מחום במשך שבוע בערך וצץ לי פצע באיבר המין. החום עלה לי והיה ממש גבוה והגיע רופא הביתה שרשם לי אנטיביוטיקה. אני לא זוכרת את סוג התרופה ואם סיימתי את הטיפול (בד"כ אני מסיימת את כל הכדורים) האם זה אומר שניצלתי אם נדבקתי באחד מהחיידקים שגורמים למחלות מין האלה? מפני שעד היום הרופאים לא שלחו אותי לבדיקות כאלה, למרות שאני סובלת מהפרשות וצריבה ולאחרונה גם כאבים בזמן ההפרשות ובמשך השנים גם מפריחה של פצעונים מגרדים בחלק העליון של הגוף ותכיפות במתן שתן וגם כאבים בפרק כף היד (ביד אחת) (הם אבחנו את בעיית הגרד וההפרשות כפטריה וכמובן שלא עזר הטיפול) אני מאוד מודאגת שאולי טעו באבחנה ולא גילו מה באמת יש לי ועכשיו מאוחר מדי ונגרמו לי בעיות של עקרות או משהו כזה. סליחה ד"ר על השאלה הארוכה אבל האם יתכן מצב שנדבקתי והרופאים לא יודעים? האם יתכן מצב שגם אם נטלתי אנטיביוטיקה זה לא עזר? האם לאחר מס' שנים שהמחלה כבר התפשטה בגוף האנטיביוטיקה כבר לא משפיעה ולא עוזרת? עברתי בדיקות וולוסקופיה וקולפוסקופיה ופאפ ותרביות (גם לכלמידיה)והכל תקין. אודה לך אם תוכל להרגיע אותי כי אני ממש פוחדת ולא יכולה לישון והרופאים אומרים שהכל בסדר ולא מזכירים את הבדיקות הנדרשות ולא ממהרים לתת אם אין תסמינים מיוחדים כמו כיבים וכו' (האמת שאני עדיין לא מצליחה להבין למה הם מחכים, רק לשלב שבו המחלות כבר הרסו את כל הגוף?)

שלום אין מנוס מלהגיע לפגישה. המידע שלך רב וכן יש צורך בבדיקה. אשמח לעזור. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה