הרפס גניטלי

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

06/04/2006 | 16:36 | מאת: אלה

במידה ומקימים יחסי מין לא מוגנים אפילו בזמן התקף,תוך כמה זמן טווח ההדבקה אם בכלל?? לתשובתך אחכה אלה

שלום ההדבקה עלולה להיות מיידית. הבטוי יכול להיות אחרי שנים. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

10/04/2006 | 09:28 | מאת: אלה

קבלתי תשובה לשאלתי מתאריך 6.4 במייל,התשובה הגיעה משובשת ללא הצלחה להפוך זאת לעברית... אנא שלח את תשובתך באמצעות האתר שלכם...תודה

10/04/2006 | 09:33 | מאת: אלה

אוקיי קבלתי את תשובתך בתודה וחג שמח לך!!!

15/03/2007 | 05:37 | מאת: שירה

היי אני מאד ממליצה על טיפול מדהים במקרה של הרפס גניטלי. אני סבלתי מהתקפים חמורים שלא הגיבו לשום דבר במקרה הטוב היתה לי הפוגה קצרה מהזובירקס. מצאתי באינטרנט טיפול בהרפס באתר שמתמחה בבעיות עור היה צורך לשתות תרכיז צמחי ( מאד חזק ) וקבלתי גם משחה צמחית ואין זכר להתקפים יותר כבר 7 חודשים. אין לי ספק כי הטיפול הפנימי היה נקודת המפנה ומסיבה זו בחרתי לנדב את המידע ************************************************************************************** גם בן זוגי מטופל מניעתית למרות שאין לו . ממליצה בחום רב למרות המחיר הלא זול אבל שווה מצרפת את כתובת אתר העור האלטרנטיבי http://www.ramimor.co.il/ בריאות לכולם שירה

09/01/2007 | 22:42 | מאת: אביטל

שלום, האם ניתן להדבק בהרפס במקווה? כיצד אפשר לאבחן הרפס הלוע? האם הנגעים יושבים על השקדים? תודה אביטל

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה