בדיקות

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

05/04/2006 | 00:15 | מאת: MR BLUE

שלום לפני כ7 חודשים עשיתי טעות קיימתי יחסי מין עם נערת ליווי לאחר כשבועיים וחצי עשיתי את הבדיקות הבאות עגבת צהבת B הרפס 2 HIV זיבה וקלמידיה בכולם יצאתי שלילי אחרי 3 חודשים עשיתי את הבדיקות הבאות הרפס 2 HIV ועגבת ויצאתי שלילי אחרי יותר מחצי שנה ביצעתי את הבדיקות הבאות איידס צהבת B וC ויצאתי שלילי כמו כן עשיתי לאחר 4 חודשים בדיקה קולוספקופית לקונדילומות ויצאתי שלילי האם יש עוד בדיקות שאני צריך לעשות או לחזור על בדיקות תודה רבה

שלום אנא ראה באחת התשובות למטה אלו אברים יש לבדוק בקולפוסקופיה וכן יש לעשות PCR לנגיפי הקונדילומה [HPV[ בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 WWW.GENICOLOG.NET

05/04/2006 | 00:44 | מאת: MR BLUE

היי אני יודע אני יעשהHPV PCR אבל שאלה נוספת היא האם אני צריך לבצע עוד בדיקות לאור מה שכתוב למעלה או לחזור על בדיקות ??? תודה

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה