אפטות באיבר המין

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

27/03/2006 | 23:17 | מאת: ענת

דר' וקסלר שלום, היה לי התקף ראשון של קונדולימה לפני שלוש שנים ועד לפני חודש הייתי נקייה. לפני חודש הלכתי לרופא ששרף לי אותן עם חמצן קר... מסתבר שזה לא עזר כי לפני שבוע חזרתי אליו שוב ואז הוא שרף לי עם חמצן חם.... אני עדיין חושבת שהן לא עברו, אבל מה שבאמת מדאיג אותי זה שכל איבר המין שלי מלא באפטות גדולות. הכאב עצום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ייתכן שהמקור לאפטות הן כתוצאה מדלקת הפרקים שיש לי (דלקת פרקים בשם "בכצ'ט) אבל הן תמיד יוצאות לאחר טיפול ביבלות (גם לפני 3 שנים אחרי הטיפול ביבלות היו לי כיבים באזור (לא אפטות)). הרופא שטיפל בי לפני 3 שנים טען כי אין מה לעשות ואין דרך להקל על הכאב של הכיבים.... האם באמת אין שום משחה שתרדים את המקום? בינתיים אני רק משתכרת כדי לשכוח את הכאב....... אני ממש אובדת עצות!!!!! קודם כל- 1. איך אני יכולה להקל על הכאב?!?!?!?!?!? 2. איך אפשר לטפל ביבלות כשכל האזור מלא באפטות? 3. האם יש איזה טיפול לאפטות באיבר המין? תודה רבה רבה רבה!!!!

שלום עם כל מה שיש לך את מסתפקת ביעוץ אינטרנטי?? עליך להגיע לבדיקה לפני מתן כל תשובה ובודאי לפני יעוץ לטיפול. אשמח לעזור. בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

28/03/2006 | 17:43 | מאת: ענת

ברור שאני צריכה בדיקה, הבעיה היא שכל הבעיות של שלושת החודשים האחרונים קרו לי בניו יורק.... אני לא בארץ עכשיו..... אחרת הייתי מגיעה ישר לבדיקה. אני חוזרת באמצע אפריל ואתקשר בהקדם לקבוע תור לי ולבן זוגי. אני מתארת לעצמי ומקווה שעד אז כבר לא יהיו לי אפטות. אתמול עשיתי אמבט עם מלח מים המלח ואני חושבת שזה קצת עזר. פשוט רציתי בינתיים לקבל מידע ולקרוא קצת על הנושא, כי פה אני לא מקבלת תשובות וטיפול שמרפאים או מרגיעים אותי. תודה

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה