מין אנאלי

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

04/12/2005 | 00:11 | מאת: דניאל

שלום דוקטור בת זוגי ואני נהנים גם ממין אנאלי. (שנינו בני 60+). לפני 3 שנים אושפזתי עם חום גבוה עקב דלקת בערמונית ונמצאו אצלי חיידקי קולי בדרכי השתן. מאז אנו משתמשים בקונדום, אלא שהנאתנו נפגמה. שאלתי - האם יש דרך או אמצעים לקיים מין אנאלי ללא קונדום ולא להסתכן בהדבקות בקולי?

שלום לא. בברכה ד"ר שרגא וקסלר www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה