דחוף אני כבר נטרף

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

22/02/2006 | 18:25 | מאת: אורי

לפני 3 חודשים הייתי בתאילנד וקיימתי יחסי מין קצרים וגינלים ללא אורלי עם קונדום עם משהי לאחר יום או יומיים התחילה לי הרגשה מציקה בפין כאילו יש לי גולה קטנה ומכאיבה בדיוק מתחת לכיפה נילחצתי מאוד ועשיתי בדיקות לכלימדיה טריכומנס מיקופלזמה עגבת והרפס הכל יצא שלילי אבל הכאבים וההצקה בפין עדיין קיימת אציין כי לא היתה לי שריפה בשתן או הפרשה כלשהי מהפין הרופא שלי נתן לי ליתר בטחון כנראה נתן לי דוקסילין ואח"כ ציפרודקס 10 ימים לא עזר כלום אולי חלקית ביותר אציין עוד כי לא עשיתי בדיקה לזיבה בגלל שלא היו לי הפרשות אני ממש אובד עצות ומודאג מה עוד אני יכול לעשות זה ניראה לי ממש כמו עונש האם עדיין יכולה להיות אפשרות שאני סובל ממחלת מין או אולי משהו אחר והאם אני צריך לעשות בדיקה לזיבה אף עלפי כל העובדות שציינתי ואיך עושים אותה אם אין הפרשות והרופא בדק אותי פיזית ואמר שניראה לא שהפין שלי נקי

22/02/2006 | 18:48 | מאת: אורי

שכחתי לציין שביצעתי גם בדיקת שתן לתרבית שיצאה סטרילית מחכה לתשובתך

כמו קודם. אשמח לעזור לך ד"ר וקסלר

שלום, רק אחרי בדיקה קולפוסקופית אוכל לתת לך תשובה בברכה ד"ר שרגא וקסלר 052-2453662 www.genicolog.net

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה