בקשה לעזרה

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

11/05/2007 | 22:10 | מאת: עומרי

בן זוגי ואני יחד מזה 6 חודשים. שנינו נבדקנו בעבר ונמצאנו נקיים מכל מחלות מין שהן. לפני כשבוע הופיעה בבוקר פרשה צהובה מאיבר מינו של בן זוגי (הוא אקטיבי). וצריבה. לאורך היום התעוררו כאבים. למחרת טופל בשני כדוי דוקסילין ו4 כדורי זטו. ההפרשה נעלמה ועמה הכאב. לאחר יומיים קיימנו שוב יחסי מין ולמחרת בבוקר הופיע שוב מעט נוזל צהוב. המוזר הוא שבימים בהן אנו מקיימים יחסי מין למחרת בבוקר סובל בן זוגי מהפרשה זו ובימים בהם איננו מקיימים יחסי מין הוא לא. מה יכולה להיות הסיבה? או מה התופעה הזו? יש לציין שאצלי הכל תקין לחלוטין

מה יכולה להיות הסיבה? יש לעשות מספר בדיקות כולל לטריכומונס, זיבה וכלמידיה

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה