QUESTION

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

02/05/2007 | 09:53 | מאת: YAHOO

האם יש מצב שבו יש יבלות והוירוס חלף?כלומר שהנזק נעשה בצורת יבלת אבל הוירוס נעלם? האם יש מצב שבו יהיה CIN מדרגה כשלהי ללא נוכחות של הוירוס??? תודה

האם יש מצב שבו יש יבלות והוירוס חלף?כלומר שהנזק נעשה בצורת יבלת אבל הוירוס נעלם?כן האם יש מצב שבו יהיה CIN מדרגה כשלהי ללא נוכחות של הוירוס???כן

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה