שינויים טרום סרטניים בצוואר הרחם

דיון מתוך פורום  קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה

24/04/2007 | 23:20 | מאת: 123

היה לי hpv. בדיקת pcr שלילי. pap תקין. מה הסיכויים שיהיה לי שינוים כלשהם בצוואר הרחם באחד הימים? האם רק נוכחות הזן המסוכן גורם לשינויים, אם בכלל?

מה הסיכויים שיהיה לי שינוים כלשהם בצוואר הרחם באחד הימים?קטנים האם רק נוכחות הזן המסוכן גורם לשינויים, אם בכלל? בעיקר המסוכן אך לא רק.

מנהל פורום קונדילומה, HPV, נגיף הפפילומה, צוואר הרחם, קולפוסקופיה וקוניזציה